QuintessenceBigBand
Qsome BB feat Lode Mertens
8th September 2019
8:30 pm
Geraardsbergen
The Preacher

Guest Conductor: LODE MERTENS

2019 wordt een boeiend jaar voor Q-Some Big Band, met de opname en het releaseconcert van onze eerste CD! Ter voorbereiding proberen we graag nieuw werk uit, van vier jonge componisten uit eigen rangen:

Gabriele di Franco: een uitermate getalenteerde gitarist en begenadig en breed componist. Hij won prijzen op de Jazz Comp Graz (big band arrangement) en de audience award op de Sibiu Jazz Contest.

Manten Van Gils is trombonist en heeft daarin zijn eigenheid bewezen en verworven, en heeft zich stelselmatig meer toegelegd en ingewerkt in componeren en arrangeren voor bigband, maar ook voor oa symfonisch orkest, strijkkwartet en jazzcombo.

Robbe Willems studeerde piano aan de conservatoria van Leuven en Antwerpen en ontwikkelde zijn taal. Sinds zijn studies behoort ook componeren tot de activiteiten.

Pierre-Antoine is een jonge, begenadigde trompettist/componist , afkomstig uit Frankrijk maar afgestudeerd in Brussel. Met een excentrieke schrijfstijl kleurt hij lijntjes bij dat het een lieve lust is!

info: https://www.qsomebigband.com/show/dreamin-3-0/