Postponed – LULELA – LOD
17th December 2020
9:05 am
Gent
LOD
Google Map
Tickets

Lulela, een samentrekking van het Italiaanse ‘lui’, ‘lei’ en ‘l’altro’ of ‘hij, ‘zij’ en ‘de ander’, is een hybride voorstelling waarbij het performer, protagonist en publiek in wezen één organisme zijn.

 

Lulela is een bijzonder, meerlagig jazz concert, vertolkt door 6 zangers / muzikanten, met een verhaal dat zich elke avond op een andere manier ontplooit. Wanneer de protagonist voor een dilemma wordt gesteld, wordt zijn pad beslist door het publiek: wie hij zal zijn en wat hij zal kiezen, ligt volledig in de handen van het publiek. Als publiek navigeer je door 19 verschillende verhaallijnen, waarvan er slechts 2 per avond worden gespeeld. Lulela is een interactieve muziektheatervoorstelling van ongeveer anderhalf uur.

CREDITS

concept, tekst, compositie & regie Gabriele di Franco vertelstem & fagot Marcello Giannandrea sopraan Aphrodite Patoulidou vibrafoon & xylofoon Pierre Hurty drums Daniel Jonkers contrabas Filipe Caporali jazzgitaar Gabriele di Franco techniek Johannes Ringoot productieleiding Rozemarijn Van Kalmthout productie LOD muziektheater